Співачка Руслана навчилася готувати унікальний карпатський продукт

Співачка Руслана, котра шукає натхнення в Карпатах під час експедиції, не перестає ділитися подробицями своєї поїздки з шанувальниками.

На цей раз співачка розповіла про унікальний карпатський кисломолочний продукт – гуслянка, який вона не тільки куштувала, а ще вчилася готувати під керівництвом справжньої гуцульської ґаздині пані Орисі. Гуслянка – традиційна гуцульська страва, іншими словами – це квасне молоко, приготоване за особливим рецептом.

За словами Руслани, гуслянка найсмачніший кисломолочний продукт. Природні живі бактерії, які не замінити жодним йогуртом, роблять його дуже корисним: «Я обожнюю кисломолочну продукцію, але найсмачніше, що мені коли-небудь доводилося скуштувати – це справжня гуцульська гуслянка. Місцеві жителі розповідають, що у давнину немовляті після народження щонайперше давали з’їсти свіжої гуслянки. Під час своєї експедиції в Карпатах я не лише досхочу скуштувала свіжої гуслянки, а й навіть спробувала сама її приготувати».

Загалом, співачці під час експедиції смакувала вся кисломолочна продукція і вона впевнена, що карпатські продукти можуть скласти конкуренцію відомим світовим брендам.